Árbevétel jelentés 2017.

Tudjátok, hogy a 393/2013. (XI. 12.) Korm. rendelet 19. §-a foglalkozik az árbevétel jelentésével és a hozzá kapcsolódó vagyoni biztosítékkal.

2017. június 15-éig be kell jelentenetek az Pest Megyei Kormányhivatal (PMKH) részére az előző évi nettó árbevételeteket. Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy a „D” képzési körbe tartozó képzések díjait is bele kell számolni.

A bejelentéssel együtt igazolnotok kell azt is, hogy rendelkeztek a meghatározott vagyoni biztosítékkal. Ennek az összege min. 500.000 Ft, de a mértéke az előző év engedélyezett képzéseiből származó árbevétel 2%-a.

Az árbevételről szóló jelentést csak elektronikus formában küldhetitek el az PMKH részére a következő e-mail címre: felnottkepzes@pest.gov.hu

Az NSZFH készített egy nyomtatványt, amit szintén letölthettek a következő link segítségével:

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/szervezeti-egysegek-elerhetosegei/szakkepzesi-es-felnottkepzesi-foosztaly/felnottkepzesi-osztaly/kapcsolodo-anyagok-felnottkepzes/letoltheto-anyagok-formanyomtatvanyok

Tehát a határidő: 2017. június 15.

2 Hozzászólás

 1. Kedves Bernadett,
  A csak „D” képzési körben engedélyeztetett képzéseknél is szükséges az árbevétel jelentés?
  Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát.
  Üdvözlettel:
  Szücs Nikolett

  Válasz
  • Kedves Nikolett,

   azoknak a felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézményeknek, melyeknek csak „D” képzési körben van engedélyük, nem kell bejelenteniük az árbevételüket. Ez a szabályozás csak az „A”, „B” és „C” képzési körre vonatkozik.

   Üdv.: Bernadett

   Válasz

Hozzászólás